Ekskluzivne Michelin večere u hotelu Grand Kopaonik
Nesvakidašnje gastronomsko putovanje „od mora do planine“ za sve ljubitelje sofisticiranih ukusa prirediće Filip Matijaž, jedan od najmlađih Michelin-ovih šefova od 9. do 13. januara u restoranima Garden i Bacco zajedno sa iskusnim chef-ovima hotela Grand.
U svetu gastronomije, Michelin je simbol izvrsnosti, luksuza i vrhunskog kvaliteta, dok u oblasti ugostiteljstva taj epitet zasluženo pripada Hotelu Grand na Kopaoniku. Ovog januara, u srcu naše najlepše planine, najprestižniji planinski biser regiona ugostiće renomiranog Michelin šefa, Filipa Matijaža, jednog od najmlađih u regionu. Njegov inovativan pristup i filozofija „kuvanja izvan okvira“ pronaći će put do vaših nepca na specijalnim večerama u restoranu Garden i ekskluzivnim večerama 12. i 13. januara 2025. u restoranu Bacco.
Meni posebno kreiran za ovu priliku donosi bogatstvo ukusa Jadrana, spajajući autentične elemente istarske i slovenačke kuhinje sa prepoznatljivim karakterom planinskog pejzaža. Doživećete “multisenzorno kulinarsko putovanje” od mora do planine, na kojem je svako jelo zamišljeno kao spoj prirodnih sastojaka i modernih tehnika, gde se naglašava delikatna ravnoteža između tradicije i savremene kulinarske estetike.
Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.
Write a comment