Etno-kuća Koliba
- 📞064 26 20 379
- 09:00 – 00:00
U prijatnom etno restoranu „Koliba“ u Brzeću, kompletno izgrađen od drveta, u kome se još uvek može osetiti atmosfera starih vremena možete uživati u mirisima i ukusima domaće srpske kuhinje.
Za vas spremaju sarmu, domaće pite: od borovnice, malina…, gibanica po staroj recepturi…
A pored dobre hrane, u „Kolibi“ možete da vidite motive srpskog folklora i kopaoničkog seoskog života.
Ljubazno osoblje će vam pomoći u izboru kvalitetne hrane i pića, a ponuda je vrlo bogata:
- domaći sokovi i rakije (šljiva, loza, dunja…)
- predjela: razne salate, domaći ajvar, kajmak i sir, šardeni, domaće suvo meso…,
- glavna jela (domaća kuvana jela – kupus, pasulj, gulaš … specijalitetima od svih vrsta mesa – sa roštilja i pod sačem, uz toplo ili hladno praseće i jagnjeće pečenje
- dezerti (domaće pite od borovnice, palačinke… )
- pića – možete probati tople napitke, bezalkoholna ili alkoholna pića ili vino iz obližnjeg Župskog vinogorja (tamnjanika …)
U restoranu “Koliba” jedno je sigurno, da domaćoj hrani nećete uspeti da odolite i sigurno nećete ostati gladni.
Uz dobru hranu ide i dobra muzika. Nasmejano i prijatno osoblje restorana “Koliba”, učiniće vaš boravak uvek posebnim uz narodnu, starogradsku ili romsku muziku.
S obzirom na to da je restoran popularan, ukoliko želite da posetite restoran “Koliba”u Brzeću, predlažemo da rezervišete svoje mesto na vreme.
Dobrodošli!
Odlicno. Sve preporuke.
Na pansionu smo kod njih, sve je vrhunski.
Tako da, gladni, zedni, gurmani, sladokusci necete pogresili.
Užas klopa, sve fejk, od rakije, preko predjela do glavnog jela
Sta ste jeli, i jel moze da se plati karticom? Hvala
Postovani,konkurisem za radno mesto konobar sanker.Moje ime je Zeljko Dincic,iz Beograda sam,zavrsena srednja ugostiteljska skola,radno iskustvo 10 tak godina na istim pozicijama.Radio sam u restoranima Legenda u Makisu,Druga kuca na Adi,pizerija Belisima na Banovom Brdu,klub M,klub Mucke…kontakt telefon 0605050799,sa postovanjem Zeljko Dincic.
We went there with a group of 6 people. The food, service and atmosphere were second to none. The home made bread was mouth watering. We also loved the wide variety of meat that was on offer. The traditional palacinke for dessert rounded of the meal perfectly. The best place to eat in all of kopaonik.